1 min read

Studio.Fuckhedz #1

Studio.Fuckhedz #1

Mensen die mij al heel lang kennen weten dat ik iets na de eeuwwisseling een populaire blog had met de ietwat rare naam Fuckhedz. Eén van de vaste rubrieken op die blog was een wekelijkse playlist.

Naast het feit dat het illegaal aanbieden van muziek me toen wel wat problemen heeft opgeleverd met SABAM, deed ik dat samenstellen van een playlist wel graag.

Daarom wil ik het nog eens proberen. Dezelfde titel en hetzelfde recept. Een wekelijkse (gaan we proberen) playlist met een mix aan stijlen en aan versheid. Goed voor onderweg, maar evenzeer voor onder een warm dekentje.

Maar deze keer wel gewoon op Apple Music en Spotify, zodat SABAM zich kalm kan houden. Ik weet niet meer bij welke editie ik 15 jaar geleden nu weer geëindigd ben, dus start ik gewoon terug van 1. Dat is duidelijk voor iedereen.

 1. Daniel Johnston – Devil Town
 2. Soccer Mommy – Circle The Drain
 3. The Strokes – Is This It
 4. High Hi – Borders
 5. Ween – If You Could Save Yourself (You’d Save Us All)
 6. Labrinth & Zendaya – All Of Us
 7. Zwangere Guy – GUTTERGANG
 8. Phoebe Bridgers – Garden Song
 9. Mac Miller – Everybody
 10. Bruce Springsteen – Thunder Road
 11. Conor Oberst – No One Changes
 12. Kate Tempest – Hold Your Own